Březnové MIC Minutes v Hradci Králové

31.01.2012 14:06

TISKOVÁ ZPRÁVA

MIC Minutes – Váš den D

Hradec Králové – MIC Minutes je nový projekt Jihomoravského inovačního centra v Brně a firmy Microsoft.  
 
MIC Minutes je krátké podvečerní setkání s odborníky z praxe, které Vám umožní získat velmi rychle zpětnou vazbu k Vašemu podnikatelskému záměru. MIC Minutes má pomoci především studentům a začínajícím podnikatelům při zvažování realizace nějakého vlastního komerčního projektu. Tento program se těší velkému zájmů podnikatelů, a proto Microsoft inovační centrum Hradec Králové spolu s Microsoft inovačním centrem v Brně připravuje již další cyklus, který se uskuteční tentokrát v Hradci Králové. Akce je financována z projektu MEPKIT (Meziregionální partnerství pro konkurenceschopnost v IT).
 
Chtěli bychom Vás tímto pozvat na další cyklus MIC Minutes, který se uskuteční dne 20. 3. 2012 od 16:00 hod. v prostorách TC HK. Do komise zasednou ředitelé firem a odborníci z praxe: Petr Číža (ředitel Faktima, spol. s.r.o.); Martin Dittrich (ředitel, TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové); Filip Řehořík (Business Development Evangelist Microsoft – v jednání), Antonín Hamřík (ředitel PricewaterhouseCoopers), Michal Zálešák (ředitel Czech ICT Alliance), Tomáš Zdechovský (ředitel Commservis.com). 
 
Zájemci mohou vyplnit registrační formulář, kde rozpracují svůj podnikatelský záměr. (registrační formulář naleznete na www.micminutes.cz). Registrační formulář je nutno zaslat nejpozději do 12. 3. 2012 na email:  jiri.stepan@tchk.cz  (p. Jiří Štěpán). Na základě došlých návrhů budou vybrány ty, které budou prezentovány před odbornou komisí. 
 
 
Pro více informací, prosím, kontaktujte:
Mgr. Jiří Štěpán
Project manager
 
tel.:  +420 734 640 639
mail: jiri.stepan@tchk.cz
 
 
    

 

Home jdi nahoru