Setkání MIC Minutes - 12. 6. 2014 | Brno

13.06.2014 10:39

Šest zajímavých projektů, pět odborníků z různých oblastí, jedno červnové odpoledne. Ve čtvrtek 12.6. se v prostorách JICu konalo setkání v rámci MIC Minutes, akce, jejímž cílem je poskytnout zpětnou vazbu prezentovaným nápadům, posunout je kupředu a propojit účastníky s odborníky z různých oblastí, od marketingu až po právo.

V panelu expertů zasedli Filip Hráček (Google), Lukáš Nevosád (two bits), Vojtěch Krmíček (JIC), Veronika Rojkovičová (H1) a Mikuláš Vargic (Šikola a partneři). Po úvodním představení vystoupil host Tomáš Króner z projektu Citis.cz, absolvent prosincových MIC Minutes a akcelerátoru StarCube, který s účastníky nasdílel své zkušenosti zejména o svých začátcích a cestě, kterou se nyní vydává.  

Spektrum prezentovaných projektů bylo tentokrát skutečně široké a nápady pestré. Formát pětiminutových prezentací a následné patnáctiminutové zpětné vazby zaručoval svěží průběh akce. První pětiminutovka patřila Tomášovi Frydrychovi s projektem Trainbook, zábavnou aplikací pro seznamování se na cestách. Dále před panel předstoupil Jan Šlezingr a představil projekt Garáž, který reaguje na v poslední době opomíjenou tradici kutilství a lidem nabízí možnost seberealizace v propůjčené dílně. Třetí prezentující byla Eva Pýchová a její HomeMade Fitness, fitness v domácím stylu a komplexní poradna pro zdravotně oslabené jedince. Po krátké pauze vystoupil Matěj Škarka se svým projektem Barnimal, který zprostředkovává chůvy pro domácí zvířata pomocí webové a mobilní aplikace. Další blok patřil Markétě Štrosové, která představila svůj portál osobního skladování Uložkrabici.cz, a celou první prezentační část zakončil Ján Kačina se svým projektem  Nabídkovn a, webovou aplikací pro vytváření a správu cenových nabídek.

Dále program pokračoval v neformálnějším duchu, prezentující i ostatní účastníci měli možnost u kávy a občerstvení možnost s panelisty probrat své podnikatelské záměry podrobněji nebo se navzájem inspirovat.

Podívejte se na průběh MIC Minutes na fotkách!

Panel expertů ve složení (zleva):

Filip Hráček

Lukáš Nevosád

Vojta Krmíček

Veronika Rojkovičová

Mikuláš Vargic

 

 

 

            

představení JICu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomáš Króner (Citis.cz) a jeho úvodní slovo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomáš Frydrych (Trainbook)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Šlezingr (Garáž)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filip Hráček

Lukáš Nevosád

Vojtěch Krmíček 

(zleva)

 

 

 

 

 

 

  Eva Pýchová (HomeMade Fitness)              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matěj Škarka (Barnimal)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Markéta Štrosová (Uložkrabici.cz)       

 

 

 

 

 

 

 

 

                                 

   Ján Kačina (Nabídkovna)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home jdi nahoru