MIC Minutes - Lessons Learned

14.12.2011 10:00

Jak prosincové MIC Minutes hodnotí Igor Szöke, který před odborníky prezentoval svůj projekt SuperLectures.com, si můžete přečíst na jeho blogu. Mimo jiné se také podělil o své zkušenosti a poradí, jak z příležitosti (prezentace před odborníky) získat co nejvíce. 

  

MIC Minutes - Lessons Learned

Včera (8.12.2011) jsem prezentoval na MIC Minutes náš projekt, a přišel si tak pro dávku názorů a rad od komise. Byl jsem tam již po druhé (s ročním rozestupem), ale prezentoval jsem stejný projekt. Jen jsme se za ten rok posunuli o trochu dál.

MIC Minutes chápu jako velmi dobrou možnost pro získání feedbacku. Doporučuji všem proaktivním studentům (a týmům), kteří začínají nebo mají nějaký svůj projekt. MIC Minutes nemíří vysoko jako třeba Seedcamp, a není to tak tvrdá akce jako Den D. Ale rozhodně to není "dávačka" se tam s projektem dostat. Chci se teď s vámi podělit o své zkušenosti. Pomoci vám trochu se zorientovat v této akci, aby pro vás měla maximální přínos.

Popis akce: 

Prezentujete 5 minut, pak dostáváte 15 minut feedback (dotazy, názory, odpovědi na otázky). Komise je 4 člená. Já měl štěstí na pana Cíglera z Cígler software, pana Obluka z AVG, pana Štefulíka z PricewaterhouseCoopers a pana Všianského z 42Angles. Jsou to všichni ostřílení borci, takže jsme se dozvěděli hodně zajímavých informací a postřehů.

Pokračování článku naleznete na https://blog.igor.szoke.cz/2011/12/mic-minutes-lessons-learned.html

 

 

 

Home jdi nahoru