MIC Minutes v rámci programu ESINET Road Show

01.11.2011 13:11

Prosincové MIC Minutes se uskuteční 8. 12.2011 v Hvězdárně a planetáriu Brno jako doprovodný program ESINET Road Show

Rádi byste získali odpovědi na otázky ohledně vašeho projektu nebo podnikatelského záměru?

Zúčastněte se MIC Minutes 8. prosince 2011. Budete mít 5 minut na představení svého záměru a od odborné komise poté dostanete během 15 minut zpětnou vazbu i dobré rady. 

MIC Minutes se uskuteční v rámci ESINET Road Show, vstup je však možný i bez účasti na roadshow. Neváhejte tedy, zaregistrujte se a přijďte. 

 

Stáhněte si šablonu formuláře, kterou vyplníte...

...nebo využijte možnost vyplnit formulář přímo na webu.

(Přihlášky včetně podnikatelského záměru nejpozději do 28. 11. 2011, 12:00)

 

Více o ESINET Road Show

Cílem akce je představit možnosti využití vesmírných technologií pro nevesmírné aplikace a objevit tak zcela nové příležitosti pro rozvoj Vaší firmy či spolupráci na výzkumných projektech. ESINET Road Show je určena jak pro začínající firmy, tak pro malé a střední podniky, výzkumné pracovníky, studenty, centra transferu technologií a investory. 

V dopolední části programu, která je věnovaná prezentacím, vystoupí například odborníci z kanceláře transferu technologií ESA či zástupci německých firem LatitudeN a MAVinci, které mají praktické zkušenosti s využitím  technologií vyvinutých v rámci vesmírného výzkumu. 

V odpolední části budou mít účastníci možnost setkat se osobně se zástupci kanceláře transferu technologií ESA, se kterými mohou konzultovat své projektové záměry, zjistit podmínky dostupnosti některých technologií, či se zúčastnit setkání s odborníky z praxe nad svým podnikatelským záměrem v rámci MIC Minutes.

Home jdi nahoru